Waarom investeren in Hengelhoef altijd win-win is

Tientallen gezinnen, van jong tot oud en van klein tot groot, gingen u al voor door te investeren in Hengelhoef. Zo zijn ze niet alleen zeker van een gewaarborgd huurinkomen, maar ook van een eigen vakantiestekje. Ook zo benieuwd naar hun reacties?

“In de eerste plaats koos ik voor Hengelhoef omdat het een uiterst veilige belegging is.” Aan het woord is Roger Kesteloot (80), een gepensioneerde weduwnaar die graag een appeltje voor de dorst wilde. “De vele verborgen gevaren, risico’s en onduidelijkheden van andere beleggingsproducten schrikten me meteen af. Dankzij Holiday Suites kan ik op beide oren slapen.”

Dat vertellen ook Stefan Moens (38) en Indra Vandeputte (39). Het jonge stel was op zoek naar een alternatief voor het spaarboekje en landde in Limburg. “De klassieke spaarproducten brengen in onze ogen veel te weinig op”, zegt Stefan. “Het rendement van onze investering in Hengelhoef ligt stukken hoger, en dat is maar één van de vele voordelen.”

Investeren in vakantie

Jacqueline Verhaeghe (68) en haar echtgenoot Rudi Soinne (66) zijn sinds enkele jaren met pensioen. Omdat ze ook zonder job hun welstand wilden behouden, speurden ze de markt af naar een financieel extraatje. “Hengelhoef bleek de logische uitkomst”, vertelt Jacqueline. “Onze huurinkomsten compenseren het loonverlies, en bovendien hebben we zelf nog iets aan onze investering: we kunnen er op vakantie (lacht)!”

Stefan en Indra zien daarnaast nog tal van andere troeven. “Vroeger verhuurden we zelf een appartement, maar keer op keer kregen we af te rekenen met wanbetalers en vernielingen. Dergelijke beslommeringen zijn nu definitief van de baan, want het professionele verhuur van ons vakantiehuis laten we volledig over aan Holiday Suites. Naast de huurinkomsten genieten we trouwens van dezelfde fiscale voordelen als bij residentieel vastgoed.”

Limburg, lekker dichtbij

Beleggen in vakantiehuisjes is een ding, er zelf heen willen gaan een ander. Jacqueline en Rudi staan echter telkens weer te popelen om te vertrekken naar hun tweede thuis. “We kennen Limburg erg goed en wisten dus – letterlijk – waar ons geld naartoe ging”, vertelt het stel. “Omdat het zo dichtbij is, pakken we onze koffers wanneer we daar zin in hebben (lacht).”

“Zelf houden we vooral van wandelen en fietsen. Limburg herbergt talloze pittoreske wandel- en fietspaden waarop we ons uren kunnen uitleven. Onderweg houden we graag halt in een van de mooie, rustige dorpjes, waar we een streekbiertje proeven en een lekker hapje eten. En als we voelen dat de benen zwaar worden, keren we moe maar voldaan terug naar Hengelhoef.”