Beleggen in Hengelhoef

Waarom beleggen in Holiday Suites Hengelhoef?

Simpel. Het project ligt op een schitterende locatie met veel toekomstpotentieël, de overheid investeert miljoenen in de naburige toeristische ontwikkeling en het zeer veel gevarieërde bezoekers het hele jaar door.

“Daarom investeren we bijna 100 miljoen euro in Hengelhoef”, vertelt Thomas Lecluse, projectontwikkelaar van Holiday Suites. “We geloven namelijk rotsvast dat we de glorieperiode van weleer kunnen terughalen. Heel wat families hebben prachtige herinneringen aan het domein en die willen we weer tot leven wekken. Bovendien is ook in Limburg zelf heel wat te beleven, denk maar aan de vele historische mijnsites, de uitgestrekte natuur en de bruisende winkel- en eetsteden als Hasselt, Maasmechelen en Genk.”

In tegenstelling tot de CM vroeger mikt Holiday Suites nu ook op het hele gezin en grote families. “Onze ruime vakantieresidenties hebben een eigen keuken en terras, terwijl het hotel in iets meer service voorziet”, zegt Thomas Lecluse, “Gezinnen met kinderen kunnen dus perfect voor een vakantiewoning kiezen, terwijl de grootouders genieten van alle comfort van hun hotelkamer. Met meerdere vergaderruimtes mikt het hotel trouwens ook op zakenmensen en incentives.”

6 redenen waarom dit project een schot in de roos is

  1. Het is een nieuw resort met tal van ontspanningsmogelijkheden
  2. Er zijn enorme overheidsinvesteringen in de toeristische ontwikkeling van Limburg
  3. Er zijn 30 miljoen potentiële huurders uit Frankrijk, Nederland en Duitsland op 2 uur rijden
  4. Je kan extra belastingen besparen dankzij onze interessante formule
  5. Je ontvangt zeer hoge huuropbrengsten dankzij professionele service in samenwerking met oa. Jetair, Thomas Cook en booking.com
  6. Geen zorgen dankzij de professionele verhuurservice door Holiday Suites

3 redenen dat het in de toekomst fantastisch zal blijven

  1. Mensen geven het meeste geld uit tijdens hun vrije tijd
  2. Ieder gezin voorziet gemiddeld €2400 vakantiebudget per jaar
  3. Mensen gaan steeds vaker, korter op vakantie. Net hierop speelt Holiday Suites in

Download hier het beleggingsdossier en krijg persoonlijk advies